Legal Business Consulting

Legal Business consulting

Οι Δικηγορικές Εταιρείες αποτελούν μία ιδιάζουσα περίπτωση επιχειρήσεων.

«Πολλοί δικηγόροι μαζεμένοι σε περιορισμένους χώρους»: Μία καταπληκτική ευκαιρία για παρεξηγήσεις, συγκρούσεις, αντιπαλότητες, κυνήγι δύναμης και δόξας.

Κι όμως, οι Δικηγορικές Εταιρείες και τα Μεγάλα Δικηγορικά Γραφεία γνωρίζουν πώς όταν βρεθεί η φόρμουλα συνεργασίας λίγα πράγματα στο σύμπαν μπορούν να αντισταθούν στη δυναμική που δημιουργείται.

Αν η φόρμουλα διατηρηθεί, τα αποτελέσματα επίσης διατηρούνται. 

Αν η φόρμουλα τροποποιηθεί, συνήθως τα αποτελέσματα είναι απλώς καταστροφικά.

Αν διευθύνετε ή εργάζεστε σε μία Δικηγορική Εταιρεία και θεωρείτε ότι η φόρμουλα κάπως «ξεθύμανε», καλέστε μας κι εμείς θα προσθέσουμε έναν αλχημιστή Δικηγόρο στη φόρμουλα.

Οι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες της mind_effect με το συνδυασμό τεχνικών και μεθόδων NLP και Coaching μπορούν να κάνουν τη διαφορά που θα επαναφέρει την αποτελεσματικότητα στην Εταιρεία σας.

Μέσα από τις συναντήσεις είτε σε ομάδες είτε κατά μόνας δημιουργούμε για εσάς ένα δυναμικό πλαίσιο συνεργασίας που λαμβάνει υπόψιν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε εργαζομένου σας ξεχωριστά, διερευνεί διακριτικά και με εμπιστοσύνη τις μεταξύ σας σχέσεις και αποσκοπεί στον επαναπροσδιορισμό των σχέσεών σας τόσο μεταξύ σας όσο και με την Εταιρεία.

Μεταβάλλετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καθημερινές αγχωτικές επαγγελματικές σχέσεις σας, μάθετε να αντιμετωπίζετε άμεσα τις αντισυναδελφικές επιθέσεις που δέχεσθε, βρείτε τους τρόπους να εντοπίζετε τις βαθύτερες αιτίες κάθε σύγκρουσης στην Εταιρεία και μάθετε πώς μπορείτε να συμβάλλετε στην κινητοποίηση και καλύτερη λειτουργία όλων των εργαζομένων στην Επιχείρηση.

Καλέστε μας και δώστε αποφασιστικές λύσεις, επιλογές και απεριόριστο δυναμικό ανάπτυξης στη Δικηγορική σας Εταιρεία.  

Mindeffect logo

Υπηρεσίες Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης με Ευελιξία, Έμπνευση και Δημιουργικότητα

Διαμεσολάβηση \ NLP / Coaching . Εξέλιξη 

Επικοινωνία

mindeffect.gr@gmail.com

+30 6944550905

© Design Copyright 2022 Websitegreece.com - All Rights Reserved