Διαχείριση Διάστασης & Διαζυγίου

Διαχείριση Διάστασης & Διαζυγίου

Η Κρίση σε ένα Γάμο μπορεί να οδηγήσει σε Διάσταση ή και σε ένα Διαζύγιο.

Ίσως δεν υπάρχει δυσκολότερη περίοδος στη ζωή ενός ενήλικα από μία τέτοια κατάσταση με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για το άλλο μέρος και τα παιδιά.

Οι απότομες αλλαγές των σχέσεων, ο επαναπροσδιορισμός των ρόλων και τα έντονα συναισθήματα που επικρατούν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε καταστάσεις που χρειάζονται ειδική διαχείριση. 

Θυμός, απώλεια, οργή, εγκατάλειψη, θλίψη μπορεί να καταλάβουν τον συναισθηματικό κόσμο ενός ανθρώπου που βιώνει τη Διάσταση και το Διαζύγιο.

Ενδεχομένως όμως να υπάρχουν τρόποι διαχείρισης αυτών των συναισθημάτων.

Η προσωπική και επαγγελματική εμπειρία στη Διαχείριση Διάστασης & Διαζυγίου οδήγησε στη δημιουργία μίας πρωτοποριακής προσέγγισης στην απαιτητική αυτή περίοδο της ζωής ενός ζευγαριού.

Είτε είστε ζευγάρι με παιδιά, είτε χωρίς, είτε είστε το μέρος που επιθυμεί να μάθει πώς μπορεί να προσαρμοστεί στις αντίξοες συνθήκες, καλέστε μας και ενημερωθείτε ακριβώς τι και πώς μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε καλύτερα την κατάσταση.

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά την επίδραση που έχει η Κρίση του Γάμου σας στα παιδιά σας, μάθετε πώς να τα προσεγγίζετε, πώς να αντιμετωπίζετε τις αντιδράσεις τους αναλόγως της ηλικιακής τους περιόδου, πώς να τα υποστηρίξετε και να δημιουργήσετε ένα ασφαλές συναισθηματικό περιβάλλον με τις ελάχιστες δυνατές αρνητικές επιπτώσεις. Μάθετε λειτουργικές απαντήσεις, πρακτικές και τεχνικές που θα ωφελήσουν τα παιδιά στις όποιες αντιδράσεις τους.

Μην ξεχνάτε πώς ούτε η Διάσταση, ούτε το Διαζύγιο είναι το Τέλος των Σχέσεων μεταξύ των μερών. Είτε υπάρχουν παιδιά είτε όχι, μπορείτε να διαπιστώσετε πόσες διαφορετικές μέθοδοι επικοινωνίας υπάρχουν κάθε στιγμή.

Ενημερωθείτε για τη θέση σας, τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις, τις δυνατότητές σας, μιλήστε μας με εμπιστευτικότητα για τα ζητήματα που σας απασχολούν και μάθετε πώς μπορεί να επέλθει το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα.

Δεν οδηγούν όλοι οι δρόμοι στο Διαζύγιο, αλλά ούτε και υπάρχουν εύκολοι δρόμοι για Γάμους που δεν αξίζουν τον κόπο.

Κρίνετε και αποφασίστε πώς θα κινηθείτε για το προσωπικό και οικογενειακό σας συμφέρον με γνώμονα μεθόδους και στρατηγικές που μπορείτε να μάθετε να αξιοποιείτε. Αναπτύξτε μέσα από τις συναντήσεις μας δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν πρώτα να αποδεχθείτε και διαχειριστείτε δυσβάσταχτα συναισθήματα που σας ενοχλούν και έπειτα βοηθήστε το άλλο μέρος και τα παιδιά σας να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, όποιες επιθυμείτε να είναι αυτές.

Καλέστε μας για να δημιουργήσουμε μαζί τις συνθήκες που θα σας βοηθήσουν και επιλέξτε την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα αντί για τη σύγκρουση και τη διάλυση κατά τη διάρκεια της Κρίσης της Σχέσης σας.  

Mindeffect logo

Υπηρεσίες Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης με Ευελιξία, Έμπνευση και Δημιουργικότητα

Διαμεσολάβηση \ NLP / Coaching . Εξέλιξη 

Επικοινωνία

mindeffect.gr@gmail.com

+30 6944550905

© Design Copyright 2022 Websitegreece.com - All Rights Reserved