Μια ιστορία μου

Διαβάστε το βιογραφικό του Παναγιώτη Τσάγκα.
Δικηγόρος | Διαμεσολαβητής | NLP Global Trainer | Πιστοποιημένος Coach

Παναγιώτης Τσάγκας

Παναγιώτης Τσάγκας

Ο Παναγιώτης Τσάγκας είναι Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, NLP Global Trainer και Πιστοποιημένος Coach.

Mεγάλωσε στην Αμαλιάδα και με άριστη επίδοση στις Πανελλήνιες 19,6 πέρασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2008. Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπαιδευμένος στο Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης & Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών «Προμηθέας» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το Μάρτιο ως τον Σεπτέμβριο 2019. 

Με ενθουσιασμό για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη ξεκίνησε από νωρίς την εξερεύνηση των απέραντων δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Από το 2001 ως σήμερα έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια, εργαστήρια και ομάδες αυτοβελτίωσης, προσωπικής ανάπτυξης, ταχείας ανάγνωσης, φωτοανάγνωσης, δυναμικών διαλογισμών, συστημικής αναπαράστασης, θεατρικής αγωγής, φιλοσοφίας, εναλλακτικής διατροφής, εναλλακτικών θεραπειών και αειζωίας. Το 2004 ήταν εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στην Υπηρεσία Θεατών στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το 2009 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της μεθόδου Silva Life System – Silva Method Greece.  

Από το 2017 ξεκίνησε τις σπουδές του στον Νευρο-γλωσσικό Προγραμματισμό (Neuro-Linguistic Programming). Παρακολούθησε με επιτυχία τις πιστοποιήσεις Neuro-Linguistic Programming: NLP Practitioner, NLP Master Practitioner και NLP Trainer από το NLP University Santa Cruz California σε συνεργασία με την NLP Greece και το NLP Global Training & Consulting Community, συνολικής διάρκειας 380 ωρών. 


Στο ενδιάμεσο, τον Μάιο του 2018 παρακολούθησε τις πιστοποιήσεις Ericksonian Hypnosis Language Patterns από την NLP Greece και The European Board of NLP, διάρκειας 20 ωρών, και την πιστοποίηση στο Coaching - AC Accredited, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διάρκειας 150 ωρών, τον Οκτώβριο με Ιούνιο 2019.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως Δικηγόρος το 2009 έχοντας δικό του δικηγορικό γραφείο από το 2013 με εξειδίκευση σε Αστικό, Ποινικό και Διοικητικό Δίκαιο.
Συμπληρωματικά στην εξειδίκευση του επαγγέλματός του, παρακολούθησε Δεκέμβριο 2018 με Απρίλιο 2019 το πρόγραμμα «Διαχείριση Χωρισμού-Διαζυγίου Γονέων» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πιστοποιητικό βεβαίωση συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμπληρωματικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η εργασιακή του εμπειρία ξεκίνησε ως ασκούμενος στο Δικηγορικό Γραφείο «Γεωργιάδη-Παπαμανώλη και Συνεργάτες» στην Αθήνα, Σεπτέμβριο 2009-Μάρτιο 2011, με ειδίκευση σε Αστικό Δίκαιο (Τομέας Ακινήτων, Είσπραξη Απαιτήσεων), Εμπορικό Δίκαιο (Εταιρικό Δίκαιο, Δίκαιο Πνευματικής & Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, Δίκαιο του Ανταγωνισμού, Πτωχευτικό Δίκαιο, Δίκαιο του Διαδικτύου) 

Αστικό Δίκαιο:

1

Τομέας Ακινήτων

Διενέργεια ελέγχου τίτλων ακινήτων, σύναψη συμβάσεων αγοραπωλησιών εγγραφή και εξάλειψη υποθηκών και προσημειώσεων υποθηκών, ένταξη ακινήτων στο Κτηματολόγιο, απαλλοτριώσεις ακινήτων, διεκδικητικές αγωγές

2

Είσπραξη Απαιτήσεων

Είσπραξη απαιτήσεων από τιμολόγια, επιταγές, συναλλαγματικές καθώς και απαιτήσεων επί συμβάσεων στεγαστικών δανείων και συμβάσεων πιστώσεως με ανοιχτό (αλληλόχρεο) λογαριασμό συναφθεισών από ανώνυμες τραπεζικές εταιρείες, Επιδίωξη είσπραξης απαιτήσεων με την έκδοση διαταγής πληρωμής και επίδοση της με επιταγή προς πληρωμή, επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης, υποβολή μήνυσης επί ακάλυπτης επιταγής, κατάθεση αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων για συντηρητική κατάσχεση, κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για εγγραφή προσημειώσεως υποθήκης προς εξασφάλιση της απαίτησης για λογαριασμό των μεγαλύτερων εταιρειών διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα (ΡΟΤΑ Α.Ε., ATHENS METROPOLITAN EXPO A.E., EXPO ONE E.Π.Ε., EXPOWORK Α.Ε.)

Εμπορικό Δίκαιο:

1

Εταιρικό Δίκαιο

Θέματα σύστασης και παρακολούθησης εταιρειών κυρίως ανωνύμων, εταιρειών περιορισμένης ευθύνης, υποκαταστημάτων αλλοδαπής. Τροποποιήσεις καταστατικών, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, έλεγχος νομιμοποιητικών εγγράφων των εταιρειών.

2

Πνευματική και Βιομηχανική ιδιοκτησία

Σήματα και δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

3

Δίκαιο του ανταγωνισμού

Υποθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού, προστασίας καταναλωτών, διαφήμιση προϊόντων.

4

Πτωχευτικό δίκαιο

Παρακολούθηση θεμάτων πτωχευτικού δικαίου και θεμάτων υπαγωγής των επιχειρήσεων στην διαδικασία συνδιαλλαγής.

5

Δίκαιο του διαδικτύου

Ηλεκτρονικό εμπόριο, Ηλεκτρονικές εμπορικές Συμβάσεις, Προστασία καταναλωτή, Σύναψη Συμβάσεων στο διαδίκτυο, Προστασία των ηλεκτρονικών διευθύνσεων (domain names), Προστασία δικτυακού τόπου, Συμβάσεις φιλοξενίας (web-hosting), Ευθύνη παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας (hosting providers), Προστασία από προσβολές δικαιωμάτων στο ψηφιακό περιβάλλον (digital era) για λογαριασμό των εταιρειών 24Media Online Media Group, Start2Click A.E., AndStart A.E., και των διαδικτυακών τόπων gr.myspace.com, contra.gr, cosmo.gr, news247.gr, sport24.gr, prasinanea.gr, redplanet.gr)

Σεπτέμβριο 2011 με Σεπτέμβριο 2013 ήταν συνεργάτης Δικηγόρος στο Δικηγορικό Γραφείο «Ανδρέας Νικολακόπουλος & Συνεργάτες» με ειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο, Ποινικό Δίκαιο και Διοικητικό Δίκαιο.

Στην συνέχεια τον Σεπτέμβριο 2013 ξεκίνησε το δικό του Δικηγορικό Γραφείο «Παναγιώτης Τσάγκας & Συνεργάτες» το οποίο διατηρεί έως σήμερα και εξειδικεύεται στο Αστικό, Ποινικό, Διοικητικό Δίκαιο και τη Διαμεσολάβηση.

Διατέλεσε μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Παιχνιδιών Ρόλων και Στρατηγικής (Ε.Σ.ΠΑΙ.Ρ.Ο.Σ.), ιδρυτής της συγγραφικής ομάδας «Ιδιωτικά Σύμπαντα» και της «Athens’ Metacartographic Society», γραμματέας του συλλόγου «Ελληνική Ακαδημία Κινεζικών Φιλοσοφικών και Γυμναστικών Τεχνών (Φοίνικας), γραμματέας του αθλητικού συλλόγου «Σαολίν Γου-Κουνγκ Νοτίου Ελλάδος», ιδρυτικό μέλος – ταμίας του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών κυττάρων του αίματος «Δίνω Ζωή», ιδρυτικό μέλος – συντονιστής της Λέσχης Βιβλίων Αμαλιάδας, και αντιπρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι Της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας». 

Παρέχει τις υπηρεσίες του σε Ελληνικά και Αγγλικά σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό μέσω διαδικτύου, έχοντας επίσης καλές γνώσεις Γερμανικών. Έχει ταξιδέψει 24 φορές στο εξωτερικό, σε 11 χώρες συνολικά, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και εμπειρίες του και έχει συγγράψει σειρά άρθρων στον περιοδικό, ηλεκτρονικό τύπο και σε ειδικές εκδόσεις. Έχει πληθώρα ενδιαφερόντων με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τη μουσική (Σπουδές Κλασικής και Ηλεκτρικής Κιθάρας), το Μπάσκετ (Αθλητής της Ομάδας Μπάσκετ «Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού» που αγωνίζεται στην Γ1-ΕΣΚΑΗ, αγωνιστικές περίοδοι 2018-2019 & 2019-2020 και Αρχηγός της Ομάδας Μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας από το 2016 έως σήμερα), τις πολεμικές τέχνες (Shaolin Kung Fu, Tai-Chi), τη Yoga και τα Extreme Sports.

Mindeffect logo

Υπηρεσίες Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης με Ευελιξία, Έμπνευση και Δημιουργικότητα

Διαμεσολάβηση \ NLP / Coaching . Εξέλιξη 

Επικοινωνία

mindeffect.gr@gmail.com

+30 6944550905

© Design Copyright 2022 Websitegreece.com - All Rights Reserved